OM PROGRAMMET

APPLIED SCHOLASTICS
ANSLUTNA SKOLOR

Applied Scholastics International arbetar med hundratals anslutna skolor och undervisningsprogram världen över, vilket erbjuder de effektiva inlärningsverktyg som L. Ron Hubbard utvecklade.

Delphi Academy i Florida – en av de hundratals skolor i hela världen som använder L. Ron Hubbards studieteknologi.

Delphi-programmet är en privat skolmodell med sitt flaggskepp Delphian School i Sheridan, Oregon, och ett nätverk där ytterligare 6 skolor ingår i större städer runt om i USA. Alla Delphi-skolor har licens att använda Applied Scholastics utbildningstjänster och material, och har en standardiserad läroplan, gemensamma undervisnings- och administrativa metoder, och en omfattande läroplan. Sedan Delphi grundades och började med sin läroplan år 1975, har skolan betonat tillämpning i världen utanför klassrummet, i syfte att hjälpa elever i alla åldrar ”ta sig an livet”.

Den första Applied Scholastics skolan i England – Greenfieldsskolan i Sussex – grundades 1980. Den ligger på 11 tunnland skogsmark i Ashdown Forest och är både dag- och internatskola där man undervisar elever vid alla nivåer, från förskola till universitetsnivå. Efter att grundligt ha fått lära sig studieteknologin får de en traditionell engelsk utbildning. Förutom Greenfields har mer än 60 handledningscentrer etablerats runt om i landet, och fler har öppnats i Skottland.

Danmarks första Applied Scholastics-skola grundades 1985. Idag har statligt finansierade skolor och ett nätverk av privata undervisningscentra verksamhet över hela nationen, vilka förser elever med effektiva verktyg för att kunna lära sig hela livet med hjälp av studieteknologin.

I Italien bildade en grupp lärare de första Applied Scholastics-skolorna 1978. Detta har vuxit till 30 grupper i hela landet, vilket inkluderar skolor, centrer för studieteknologi och handledningsgrupper. År 2005 godkände landets utbildningsdepartement en kurs i studieteknologi för leverans till italienska lärare, som en del av deras vidareutbildning.

Såsom anstår undervisning i det 21:a århundradet, erbjuder Applied Scholastics Onlineakademi hemundervisning för förskola och upp till och med högstadium. När eleverna utexamineras vet de hur de lär sig, efterforskar och utvärderar kunskap. Applied Scholastics akademiska onlineexamen har erkänts av universitet världen över.