SCIENTOLOGI-VERKTYG FÖR LIVET

Kursen Lösningar för en farlig omgivning
Kursöversikt Kursinformation
BÖRJA NU »

LÖSNINGAR FÖR EN FARLIG OMGIVNING Kursöversikt

Vi lever i en riskabel värld, en farlig omgivning. Tittar man på nyheterna på tv eller läser dagstidningen så utsätts man för en daglig diet av rån, våldtäkter, kravaller, mord, eldsvådor, jordbävningar, översvämningar och hungersnöd.

Oroas du av vad som händer omkring dig? Känner du dig hjälplös och oförmögen att kontrollera dessa händelser? Känner du dig till och med rädd ibland?

På den här kursen med medföljande kurshäfte granskar L. Ron Hubbard noggrant det här fenomenet med en farlig omgivning, och tillhandahåller metoder som inte bara kommer att hjälpa dig att komma över din rädsla, utan gör det möjligt för dig att hjälpa andra. När den tillämpas i bred skala, får denna information till stånd ett enormt lugnande inflytande och möjliggör för folk att leva lyckligare liv. När den används på individuell basis – av dig – kommer den att förbättra livet för din familj, dina vänner och bekanta.

 

Kursinformation

Hur lätt det är att studera kursen

Denna kurs är uppbyggd steg för steg med studier och övningsuppgifter som du gör i följd.

Innan du börjar, skapar du ditt eget personliga konto på Scientologi-webbsajten. När du har loggat in kommer onlineprogrammet att leda dig igenom varje steg av kursen tills du är klar med den. Allt kursmaterial får du inom Scientologi-webbsajten.

Kursens längd

3 till 4 timmar Du kan dock göra kursen i din egen takt. Med andra ord, den är inte tidsbestämd. Kursen är vår service till dig, gratis.

Material

Häfte: Lösningar för en farlig omgivning
Scientologi-handboken

Ditt kursmaterial finns också integrerat i kursen online. Med andra ord, när du en gång loggat in, kan du läsa material från programmet för kursen online alltefter som du gör varje steg. Vi rekommenderar dock att du laddar ner häftet kostnadsfritt eller köper det för att granska det och kunna gå till det när du inte är inloggad i kursprogrammet.

Kursledning

Genom hela din kurs kommer du att få handledning från din personliga kursledare online, som kommer att hjälpa och se till att du förstår och får ut så mycket som möjligt från kursmaterialet. Slutresultatet är att du är fullt kapabel att tillämpa de uppgifter som finns däri. Om du har några ytterligare frågor, kontakta oss här.

Betygsskala

Varje uppdrag du skickar in betygsätts av din kursledare. I händelse av att någon av dina uppgifter behöver korrigeras kommer din kursledare att skicka dem tillbaka till dig med anvisningar om vad du ska gå igenom och korrigera.

Kursfullbordande

Efter du avslutat Kursen Lösningar för en farlig omgivning, får du ett tryckt diplom per post.

Hjälp

Tjänsterna på våra kurser online finns alltid tillgängliga för dig. Närhelst du behöver hjälp med dina kursuppgifter, tveka inte att kontakta din kursledare online, som du kan nå genom att använda knappen”Behöver du hjälp?” på ditt kursprogram online,

Lösningarna för hur man skapar en lugn och trygg omgivning
Lösningar för en farlig omgivning är en gratis onlinekurs som du kan börja på meddetsamma. Den är vår service till dig, utan kostnad.

Om du redan har börjat på den här kursen, loggar du in här »

Gratis online-kurser
 

Gratis online-kurser

 

SCIENTOLOGY-KYRKAN I STOCKHOLM

KARTA & ANVISNINGAR

Plats:

Månskärsvägen 10 A, Kungens kurva, 141 75, Sverige
Få anvisningar

» Telefon: 08-640 06 81