SCIENTOLOGI-VERKTYG FÖR LIVET

Äktenskapskursen
Kursöversikt Kursinformation
BÖRJA NU »

ÄKTENSKAP Kursöversikt

Familjen har tidigare varit den stabila grund på vilket allt annat har byggts. Idag är dess splittrade rester orsaken till många samhällsproblem. Och även om antalet giftermål fortfarande är större än antalet skilsmässor, så minskar gapet i rask takt. Äktenskapet är på god väg att misslyckas som institution

L. Ron Hubbard har skrivit mycket om relationer mellan människor och en hel del är tillämpligt på denna, den mest personliga av alla relationer. På den här kursen, med medföljande kurshäfte, hittar du metoder som gör att man kan få ett äktenskap att fungera; orsakerna till att många äktenskap spricker; hur man tar reda på ifall två kontrahenter passar ihop och hur man räddar ett äktenskap.

Tidningar och tidskrifter är fyllda av råd från ”populära” psykologer. Samtidigt fortsätter den negativa trenden. I det här häftet finns den verkliga lösningen – en fungerande lösning – som kan användas för att förbättra alla kärleksförbindelser.

 

Kursinformation

Hur lätt det är att studera kursen

Denna kurs är uppbyggd steg för steg med studier och övningsuppgifter som du gör i följd.

Innan du börjar, skapar du ditt eget personliga konto på Scientologi-webbsajten. När du har loggat in kommer onlineprogrammet att leda dig igenom varje steg av kursen tills du är klar med den. Allt kursmaterial får du inom Scientologi-webbsajten.

Kursens längd

4 till 5 timmar Du kan dock göra kursen i din egen takt. Med andra ord, den är inte tidsbestämd. Kursen är vår service till dig, gratis.

Material

Häfte: Äktenskap
Scientologi-handboken

Ditt kursmaterial finns också integrerat i kursen online. Med andra ord, när du en gång loggat in, kan du läsa material från programmet för kursen online alltefter som du gör varje steg. Vi rekommenderar dock att du laddar ner häftet kostnadsfritt eller köper det för att granska det och kunna gå till det när du inte är inloggad i kursprogrammet.

Kursledning

Genom hela din kurs kommer du att få handledning från din personliga kursledare online, som kommer att hjälpa och se till att du förstår och får ut så mycket som möjligt från kursmaterialet. Slutresultatet är att du är fullt kapabel att tillämpa de uppgifter som finns däri. Om du har några ytterligare frågor, kontakta oss här.

Betygsskala

Varje uppdrag du skickar in betygsätts av din kursledare. I händelse av att någon av dina uppgifter behöver korrigeras kommer din kursledare att skicka dem tillbaka till dig med anvisningar om vad du ska gå igenom och korrigera.

Kursfullbordande

Efter du avslutat Äktenskapskursen , får du ett tryckt diplom per post.

Hjälp

Tjänsterna på våra kurser online finns alltid tillgängliga för dig. Närhelst du behöver hjälp med dina kursuppgifter, tveka inte att kontakta din kursledare online, som du kan nå genom att använda knappen”Behöver du hjälp?” på ditt kursprogram online,

Vad ett framgångsrikt äktenskap beror på
Äktenskap är en gratis onlinekurs som du kan börja på meddetsamma. Den är vår service till dig, utan kostnad.

Om du redan har börjat på den här kursen, loggar du in här »

Gratis online-kurser
 

Gratis online-kurser

 

SCIENTOLOGY-KYRKAN I STOCKHOLM

KARTA & ANVISNINGAR

Plats:

Månskärsvägen 10 A, Kungens kurva, 141 75, Sverige
Få anvisningar

» Telefon: 08-640 06 81