VAD ÄR AVANCERAD ORGANISATION?

Flag Ship Service Organization i Karibien
Motorfartyget Avancerad organisation är ett 110 meter långt fartyg stationerat i Västindien. Dess hemmahamn är Curaçao. Fartyget i sin tur hyser Flag Ship Service Organization (FSSO), ett religiöst center som administrerar den mest avancerade nivån av andlig vägledning inom religionen Scientologi.

Avancerad organisation erbjuder en trygg, estetisk och störningsfri omgivning, lämplig för att tillgodose denna ytterst andliga auditeringsnivå. Flag Service Organization i Clearwater tillhandahåller Scientologins högsta auditerings- och utbildningsnivåer, från början av Bron upp till och med Nya OT VII. Den mest avancerade OT-nivån, Nya OT VIII, har uteslutande anförtrotts FSSO.

Att komma till Avancerad organisation för OT VIII är för en scientolog höjdpunkten på en synnerligen andlig resa. Åratal av utbildning och auditering har tagit honom till denna ultimata punkt. OT VIII är den mest betydelsefulla andliga prestationen under ens livstid och för med sig fullständig insikt om ens egen odödlighet.

Avancerad organisation är en mycket speciell plats. Det är hit en scientolog beger sig för att vara säker på att fullständigt kunna ägna sig åt sin andliga utveckling utan att bli störd, och göra det tillsammans med människor som har samma andliga mål och syn på livet i allmänhet.

Andra religiösa program ombord på Avancerad organisation inbegriper seminarier för personal och församlingsmedlemmar från världens alla Scientologi-kyrkor, såväl som särskilt anordnade event för scientologer från specifika länder eller orter för ett skräddarsytt program av religiösa tjänster.